Loading...
Rekreacija za dame2017-02-11T21:52:04+00:00

Rekreacija za dame


Rekreacija za dame je specijalan program osmišljen za dame preko 45 godina. Ako ste umorni od treninga koji su podredjeni samo mladjim generacijama i sastoje se od trčanja i brzih vežbi , a vi imate problema sa bolovima u leđima, zglobovima i ne možete da ih ispratite , onda je ovo pravi kurs za vas.
Naše vežbe su pažljivo osmišljene za one koji imaju ograničenu pokretljivost ali i za one koji su u punoj snazi. Vežbe se satoje od  specijalno osmišljene serije istezanja kojom ćete povećati felksibilnost. Ova specijalna istezanja će nam pomoći da povećamo fleksibilnost naših mišića čime se smanjenje rizik od povrede ligamenata,kostiju,mišića i zglobova.

Na treninzima ćemo vas upoznati i sa tibetanskim vežbama kojim ćete za samo par nedelja poboljšati psihofizičko stanje vašeg organizma. Svaki trening rekreacije za dame će svaki put pažnju posvetiti jednoj ili dvema grupe mišića i pomoći vam da posebnim biranim vežbama ojačate svoje telo i smanjite bolove prouzrokovane višesatnim sedenjem na poslu ili za kompjuterom.

Ovaj program je osmišljen za dame preko 45 godina upravo zbog toga sto se naše telo menja dolaskom menopauze. Redovnim vežbanjem se usporava gubitak koštane gustoće koja dolazi s godinama i time sprečavamo pojavu osteoporoze.Naše vežbe će vam pomoći da aktivirate energiju i smanjite umor, povećate samopouzdanje i u usto vreme pamćenjem i ponavljanjem vežbi izoštrite pamćenje i koncentraciju.


KONTAKT